Naše prednosti

Naše prednosti


Ob ustanovitvi Računovodskega servisa Štucin smo imeli jasno vizijo, da bomo s svojimi strankami vzpostavili pristen odnos in jim nudili kvalitetne in strokovne storitve s področja računovodstva in finančnega ter davčnega svetovanja.

S strankami ohranjamo pristen odnos. V vsakem trenutku jim poskušamo prisluhniti in jim svetovati najbolj optimalne rešitve za uspešno poslovanje podjetja. S tem namenom smo ohranili manjši servis, ki se lahko popolnoma poglobi v poslovanje podjetja in prisluhne željam in potrebam.

Z dolgoletnimi izkušnjami in rednim izpopolnjevanjem znanj izvajamo kvalitetne in strokovne storitve.

Smo fleksibilni in cenovno dostopen računovodski servis.

Vizija podjetja


slika2

Danes so naše stranke pretežno mala in srednja podjetja ter samostojni podjetniki, ki jim zaradi obilice različnih aktivnosti primanjkuje časa.

Naš cilj je svojim strankam na enem mestu nuditi strokovne in kvalitetne računovodske storitve, davčno in finančno svetovanje. Zagotoviti jim želimo vse potrebne informacije in znanja, ki so potrebna za dolgoročno uspešno poslovanje vsakega podjetja.

V času poslovanja smo pridobili veliko znanja in koristnih izkušenj. Sodelujemo tudi z drugimi računovodskimi servisi in pravniki. Z združevanjem znanja kljubujemo številnim spremembam na področju zakonodaje v naši državi.

Tudi v prihodnje želimo ohraniti pristen in prijazen stik s strankami, zagotavljati strokovne in kvalitetne storitve ter ostati fleksibilen in cenovno dostopen računovodski servis.

Show Buttons
Hide Buttons