O podjetju

Zgodovina


Prvi začetki poslovanja Računovodskega servisa Štucin segajo v leto 1995.

Že takrat smo imeli jasno vizijo, da bomo s svojimi strankami vzpostavili pristen stik in jim nudili kvalitetne in strokovne storitve s področja računovodstva in finančnega ter davčnega svetovanja.

Zavedamo se, da bomo lahko le z visokim strokovnim znanjem zagotavljali kvalitetne storitve, zato naši sodelavci neprestano izpopolnjujejo svoja znanja s področja računovodstva, davkov in zakonodaje.

Vizija podjetja


slika2

Danes so naše stranke pretežno mala in srednja podjetja ter samostojni podjetniki, ki jim zaradi obilice različnih aktivnosti primanjkuje časa.

Naš cilj je svojim strankam na enem mestu nuditi strokovne in kvalitetne računovodske storitve, davčno in finančno svetovanje. Zagotoviti jim želimo vse potrebne informacije in znanja, ki so potrebna za dolgoročno uspešno poslovanje vsakega podjetja.

V času poslovanja smo pridobili veliko znanja in koristnih izkušenj. Sodelujemo tudi z drugimi računovodskimi servisi in pravniki. Z združevanjem znanja kljubujemo številnim spremembam na področju zakonodaje v naši državi.

Tudi v prihodnje želimo ohraniti pristen in prijazen stik s strankami, zagotavljati strokovne in kvalitetne storitve ter ostati fleksibilen in cenovno dostopen računovodski servis.

Show Buttons
Hide Buttons